Allvarligt talat, grabbar...

14.07.2019

Hörrni, grabbar, nu måste vi ta ett snack om det här! Det här börjar liksom bli löjligt och vi måste börja bete oss som vuxna individer.
Jag har till leda hört hur snacket går i omklädningsrum, bastur och andra grabbiga miljöer. Det är ett väldigt prat om vilka hål man vill stoppa in sina könsorgan i, men ett hål lyckas de flesta faktiskt inte träffa överhuvudtaget med det där lilla föremålet som sitter mellan benen. Och det är bland de största hål som vi faktiskt förväntas träffa. Nämligen toaletten. Det övergår faktiskt mitt förstånd att det ska vara så otroligt svårt för somliga. Klarar du inte av att träffa hålet stående, då bör du nog faktiskt sätta dig ner på toalettringen istället. Det går faktiskt att kissa så, jag lovar! Minst halva jordens befolkning kissar på det sättet - och det går alldeles förträffligt.
Jag tillhör den försvinnande lilla del av den manliga befolkningen som sitter ner när jag kissar. Av flera anledningar: det är bekvämt, det blir inget skvättande åt höger åt vänster - och det är faktiskt bättre för hälsan! Jo, ni läste rätt! Det är nämligen så att om man står upp och kissar töms inte blåsan till fullo, men sitter du ner blir det ett tryck mot blåsan som gör att den töms helt. Detta minskar bland annat risken för att få cancer i urinblåsan.
Jag har nästan slutat gå på offentliga toaletter, eftersom det är ett så otroligt skvättande runt toalettstolen och på sitsen. Det luktar och ofta får man plaska runt i pölar av urin som hamnat på golvet. Är jag den enda som tycker detta är extremt äckligt och ofräscht?! 


Bilden lånad från Skojig.com.
Bilden lånad från Skojig.com.

Personligt