Dags för fredagsmys

08.03.2019

Man kan säga mycket om att jobba kontorstider. Väldigt mycket. Men att fredagskänslan är oslagbar kan man aldrig komma ifrån.
Veckorna försvinner i ett gytter av stress, jobb och kanske lite sömn däremellan. Men när fredagseftermiddagen kommer och man kan bege sig hemåt, då är det något väldigt speciellt!
Jag har under internationella dagen 2019 jobbat hemifrån - och att göra det just en fredag eller måndag gör att helgen känns aningen längre. Man blir ju aningen friare, kan gå ifrån på ett annat sätt än när man är på plats på kontoret.
Nu var det mest för att hinna med ett läkarbesök i förmiddags som gjorde att jag valde att jobba hemifrån just idag. Men att helgen känns aningen längre är förstås en ren bonus. Jag har ett tag tyckt att jag blivit väldigt trött ibland och har blivit rådd att kolla upp det - och idag var det dags för att ta ett arbets-EKG. Men man hittar inget fel på varken hjärta eller lungor, jag är helt enkelt otränad och ingenting annat.

Nu har jag jobbat färdigt för denna vecka och ska intaga framstupa sidoläge i soffan med väckarklockan satt på måndag morgon! 😁


Personligt