Dragonfisk

INGREDISENSER
ca 400 gram torsk eller sej
50 gram smör eller margarin
1 msk dragonrivet skal från
1 ½ citron
5 dl cremé fraishesaltpeppar
1 fiskbuljongtärning
ca ½ liter vatten

GÖR SÅ HÄR:

  1. Skär fisken i 1-2 cm tjocka skivor och lägg i en kastrull. Häll över vattnet och tillsätt fiskbuljong samt lite salt och peppar.
  2. Låt koka upp och koka på medelstark värme i 10 minuter.

    Gör under tiden såsen:
  3. Smält smöret i en kastrull.
  4. Tillsätt cremé fraishe, dragon och det rivna citronskalet.
  5. Låt såsen bli varm och smaka av med salt och peppar.
  6. När fisken kokat klart, häll av det mesta av buljongen och häll istället över den varma såsen.
  7. Servera med kokt potatis.
Follow Personligt SvenskaLänkar.com - en bra svensk seo-optimerad länkkatalog länkarkiv blogglista.se