Dinner for one

31.12.2019

Så är det nyårsafton och snart dags att fira in det nya året. Det är faktiskt lite svårt att relatera till att det nu gått 20 år sedan millennieskiftet. Då var jag nyinflyttad i Stockholm och hade bara bott här några få månader. Jag bodde i en liten förortstvåa i utkanten av Upplands Väsby och hade inga som helst planer på att bo kvar i Stockholm mer än under en övergångsperiod. En övergångsperiod som nu - som sagt - varat i precis över 20 år.
Nyårsfirandet i år kommer ändå bli lite utöver det vanliga. Vår grundtanke från början var att åka utomlands över helgerna, men sen blev det aldrig så. Men för att ändå gör något speciellt över nyår, tog vi beslutet att checka in på hotell i Stockholm över nyårshelgen. Ikväll vankas nyårssupé på hotell Hilton, med utsikt mot Slussen för att (förhoppningsvis) kunna se fyrverkerierna ordentligt. Sen brunch imorgon och middag på italiensk restaurang innan det blir en andra hotellnatt på Hilton.

Så nu återstår bara att önska er alla ett gott nytt år! Delar med mig av en lite annorlunda variant av Grevinnan och betjänten så här på nyårsafton. 😊


Personligt