Gå med i revolutionen!

23.02.2020

För några år sedan började jag vara aktiv som statist och skådespelare. Rätt snabbt insåg jag nackdelarna (i alla fall enligt mig) i att få arvodet för respektive uppdrag utbetalat som lön. Man visste aldrig när pengarna betalades ut och det var alltid lite si och så med hur det sköttes med skatter och arbetsgivaravgifter.
Under en period använde jag mig av ett par olika faktureringsföretag som Frilans finans för att åtminstone veta att jag fick ut pengarna inom rimlig tid. Det funkar visserligen helt okej med dessa bolag, men är inte särskilt lönande om man fakturerar oftare än några få gånger per år. De tar alltid en procent på den fakturerade summan, vilket i slutändan kan bli ganska mycket pengar om man fakturerar och/eller större summor.

Så jag började ganska snart titta på möjligheten att skapa ett eget företag istället. Det som avskräckte mig mest är att jag inte kan ett smack om bokföring och ekonomi. Normalt är dessutom redovisning en rätt dyr tjänst att köpa in. Men så hittade jag till sist det relativt nystartade företaget Red Flag, som för en fast summa erbjuder bokföring. Från 500 kronor per månad erbjuder man bokföring, momsredovisning och deklaration för småföretagare.
Detta har liksom blivit min räddning som egenföretagare. Jag behöver inte kunna mycket om bokföring och redovisning, det enda jag behöver göra är att ladda upp kvitton och fakturor liksom skapa fakturor när jag utfört mina tjänster för någon kund.

Nu kan jag i samarbete med Red Flag erbjuda två gratismånader för dig som är ny kund hos Red Flag. Klicka här för att ta del av erbjudandet! Du binder dig inte till något, utan kan när som helst säga upp abonnemanget!


Källförteckning

Bilder

Bilderna lånade från Startup box


Personligt

FOTNOT

Detta inlägg är skrivet i samarbete med Red flag. Jag har fått betalt för att skriva inlägget, men samtliga åsikter och ställningstaganden i inlägget är mina egna.