Idioti enda kriteriet för amerikanskt medborgarskap

26.08.2019

Det börjar bli rätt uppenbart varför man i USA så länge pratat om att minska möjligheterna till amerikanskt medborgarskap. Idag tycks nämligen enda kriteriet för att bli innehavare av amerikanskt pass vara att man är en jubelidiot.
Det räcker ju att se vem som senast roffade åt sig posten som USA:s president. Samma person upptar dessutom majoriteten av sökträffarna när man googlar på just ordet "idiot".
Alla minns ju historien kring ASAP Rocky, när denna satt häktade och sedermera dömdes för misshandel i Sverige. Plötsligt är det massor av amerikaner - dessutom flera framstående sådana - som trodde sig kunna påverka den svenska rättvisan genom att kontakta UD, regeringen, kungahuset med mera. Plötsligt var Sverige rasistiskt, en diktatur och dessutom riskerades Sveriges "varumärke" genom att man häktade en amerikansk artist.
Nästa "framstående" amerikan som sällar sig till skaran ovan är rapartisten Azealia Banks, som tydligen för ögonblicket befinner sig i Sverige. I en rad inlägg på Instagram gör hon inlägg om ett rasistiskt land med usla alkohollagar och en stor brist på gräs (och då inte grönt sådant, får man väl anta). Hon känner sig förtryckt av socialismen i Sverige - och apropå ASAP Rocky skriver hon: Jag kan verkligen förstå hur svenskarnas passiva aggressivitet i kombination med bristen på cocktails fick ASAP Rocky att flippa, lol. Liksom att staten skulle kontrollera medborgarna totalt i detta gråa land... Och så fortsätter hon i inlägg efter inlägg på Instagram.
Ja ni förstår... Jag kan inte hålla mig för skratt! Som sagt, jag börjar förstå varför jänkarna behöver strama åt vissa regler... 😂 🤣


Källförteckning

Relaterade artiklar

Aftonbladet 1

Dagens Nyheter 1


Personligt