Jag blir så trött på Felia

16.06.2019

Jag blir så trött. Jag blir så jävla less. För andra gången under loppet av 2-3 veckor kommer man som kund hos Telia inte åt sin mejl. Förra gången var det båda mina mejladresser som låg, både den jag använder privat och den och använder till min enskilda firma. I skrivande stund är det "bara" min firmamejl som ligger nere.
Felet ligger i att man när man loggar in, möts av felmeddelandet att ens inloggningsuppgifter är felaktiga - vilket inte stämmer för min del, då jag inte ändrat mina inloggningsuppgifter på ett bra tag och därmed har full koll dem. 
När man sedan försöker återställa sina inloggningsuppgifter, kommer meddelandet återigen att man matat in felaktiga uppgifter. Och just detta gör mig extra orolig! För det gör mig totalt maktlös om mitt mejlkonto skulle kapas (det vill säga om någon lyckas hacka sig in på kontot) - för jag har då inga som helst möjligheter att återställa lösenordet och därmed slänga ut hackaren från mitt mejlkonto.

Jag har nu försökt mejla mig själv på min "firmamejl", men får bara mejl tillbaka om att mejlet inte går att leverera. Det är för mig en gåta utan dess like att detta kan ske.
Givetvis har jag felanmält till Telia och meddelat att jag kommer fakturera Telia för eventuellt utebliven inkomst på min firma. Sen har jag väl inga större förhoppningar om att Telia (Felia) kommer att fixa detta, för man tycks högaktningsfullt skita i sina kunder.


Personligt