Lax i ugn

INGREDIENSER

cirka 400 gram lax
2 dl creme fraishe
140 gräddädelost
2-3 msk rivet citronskal
1-2 msk hackad persilja
1.2 msk hackad dill
smör
salt
peppar
citronpeppar

GÖR SÅ HÄR:

  1. Sätt ugnen på 200°.
  2. Smörj en ugnsfast form och lägg ut laxbitarna. Gör ett snitt i varje laxbit och krydda med salt och citronpeppar.
  3. Blanda creme fraishe, ost, citronskal, persilja och dill i en skål. Smaka av med salt och peppar.
  4. Bred såsen över fisken och se även till att såsen når i ned i snitten i fiskbitarna.
  5. Grädda mitt i ugnen cirka 20 minuter, tills fisken är genomstekt.
  6. Servera med dillkokt potatis. 
Follow Personligt SvenskaLänkar.com - en bra svensk seo-optimerad länkkatalog länkarkiv blogglista.se