Lendify

19.11.2018

Det där med att göra saker tillsammans - eller helt enkelt delningsekonomi om du så vill - är ju verkligen den senaste grejen. Personligen tror jag starkt på detta, det är säkerligen något som kommer växa alltmer med hjälp av appar och hemsidor.

En uppstickare är Lendify, som binder samman låntagare med personer som kan och vill låna ut pengar. Den som lånar får en förmånlig ränta medan den som lånar ut får en bättre avkastning på sina pengar än man oftast får hos de traditionella bankerna.

De flesta vill säkerligen samla sina krediter på ett ställe för att få så bra ränta som möjligt. På Lendifys hemsida kan du enkelt ansöka om ett privatlån - och enligt samma hemsida sparar Lendifys kunder i snitt 1950 kronor i månaden på att samla lånen hos dem. Man har dessutom ett poängsystem som gör att man samlar på poäng och med tiden kan använda poängen för att få ner sina räntekostnader ännu mer.

I dagens läge är det helt rätt att ta upp konkurrensen med storbankerna och förhoppningsvis förändra marknaden för lån och räntor. Vi är nog många som gärna vill ha lite ränta på våra sparpengar, men som inte är särskilt insatta i det där med fonder och aktier. Här har du din chans att se dina besparingar växa, samtidigt som du hjälper någon att få ett förmånligt lån! Inte helt fel, eller hur?!


Fotnot

Detta inlägg är skrivet i samarbete med Lendify. Jag har fått betalt för att skriva ett inlägg i ämnet, men samtliga åsikter och ställningstaganden är mina egna.


Personligt