Ny design

26.01.2020

Den observante har förmodligen redan noterat förändringen på bloggen. Men för den som inte gjort, har det blivit lite av en förändring på bloggen. Tanken har varit en mer enhetlig sida, som kanske också blir lite mer lättnavigerad och överskådlig.
Det bär alltid emot lite grann att göra större förändringar på bloggen. Detta är ett omständligt och tidsödande arbete, som faktiskt blir rätt tråkigt i längden. Framförallt när förändringarna - som denna gång - innebär att man måste gå in i varje inlägg och göra förändringar. Men jag känner mig väldigt nöjd denna gång, så det har varit värt mödan.
Eftersom bloggen numera är "en del av" mitt företag, som ändå ger en och annan krona i intäkter har jag varit extra noga med att bloggen ska se proffsig och enhetlig ut. Ofta är det något som tar tid innan man är helt i mål - åtminstone för en annan som inte har någon utbildning i att designa hemsidor.

Det har blivit XX antal timmar vid datorn denna helg, men nu är de större förändringarna gjorda. Lite småputs kan det bli framöver, men inte lika stora förändringar som de som gjorts nu under helgen.


Personligt