Svensk sommar

13.07.2019

Ibland kan somrarna göra mig extremt rastlös. Fördomen om att Sverige stannar under sommaren stämmer verkligen till 200 %. Jag har med tiden börjat vänja mig vid en fullspäckad kalender, där dygnets 24 timmar inte alltid räcker till.
Men under sommaren blir allt plötsligt stiltje. På jobbet märks det (vilket visserligen är skönt), på min lilla enmansfirma kommer knappt några uppdragsförfrågningar alls.
Även om det sitt vis är skönt med ett lugnare tempo, men det gör mig också lite rastlös. På något vis vill jag ju hålla ju hålla igång på det sätt jag brukar göra normalt sett. Framförallt när sommaren är som den hittills varit i år; kall och regnig. Då gör det ju verkligen ingenting om man håller igång och jobbar en del av sommaren.
Förmodligen kommer ju världen utanför att sakteliga ticka igång lagom tills min semester börjar i början av augusti. Men då har jag å andra sidan själv valt att ha några lugna veckor med ledighet och sovmorgnar. Fram tills dess får ju gärna vardagen ticka på som vanligt. 😊


Källförteckning

Relaterade artiklar

Aftonbladet 1
Dagens Nyheter 1


Personligt