POLITIK

Under valåret 2018 måste Dressmann haft konstant rea på offerkoftor. En riktigt duktig rea dessutom. För martyrskapet och missförstånden kring vad som faktiskt är yttrande- och åsiktsfrihet tycks inte ha några som helst gränser.
Debatten politikerna emellan är ett kapitel för sig, som jag skulle kunna skriva en hel roman om. Men offerkoftorna syns...

Under valdagen 2018 har jag spenderat några soliga eftermiddagstimmar på Skogskyrkogården, där jag planterat ljung och tänt ett ljus på mina morföräldrars grav. Det har givit ro i själen att spendera en stund under höstsolen på denna rofyllda plats.

Alla ni som överväger att rösta på SD i valet den 9/9. Alla ni som ens tänkt tanken, som ens anar tanken att Jimmie Åkesson skulle kunna vara minst tillstymmelse till statsministerkandidat. Snälla, använd er hjärnceller och tänk efter en gång extra innan ni nyttjar er demokratiska rättighet att gå och rösta!

Det är inte mycket jag kunnat följa Almedalsveckan i år, men lite grann har har jag hunnit snappa upp mellan skjutningar och militärövningar. Och det borde väl egentligen inte särskilt förvånande att NMR och liknande personer med bristande verklighetsuppfattning sökt sig till politikerveckan.

Follow Personligt SvenskaLänkar.com - en bra svensk seo-optimerad länkkatalog länkarkiv blogglista.se